Este bine sa stiti

  1. Nu exista șeminee care functioneaza pe gaze si pe lemne. Ideea de a amplasa intr-un șemineu cu foc deschis un arzator care se foloseste la sobe este periculoasa. șemineele pe gaze sunt complet automatizate, dotate cu flacara de veghe, senzori de gaze nearse, de gaze neevacuate, telecomanda etc.
  2. In principiu putem construi orice model de șemineu dupa modelele noastre sau ale dumneavoastra create de arhitecti, designeri.
  3. Firma noastra se afla in Bucuresti, dar construim șeminee in toata tara.
  4. Cosul de fum este foarte important pentru orice tip de șemineu si exista diferente mari intre un cos de fum pentru un șemineu pe lemne si un cos de fum pentru un șemineu pe gaze. De aceea, este de preferat sa stabiliti de la inceput daca vreti șemineu intr-o casa nou construita si sa va construiti un cos adecvat.
  5. Locul unde se amplaseaza șemineul este important. Pentru Bucuresti si imprejurimi (si nu numai), prima intalnire este de preferat sa fie la locul unde se va construi șemineul. Pentru cei din tara, un desen sau o fotografie a locului este bine venita, in cazul in care considerati ca pot fi unele probleme.
  6. Sansele de reabilitare a unui șemineu nereusit construit de un mester care "a mai facut" sunt conditionate de dimensiunile șemineului, de amplasarea cosului de fum etc.. In ultimul timp (ianuarie 2006), am modificat cu succes cateva șeminee cu foc deschis.
  7. Șemineele construite de noi se prelucreaza de regula la fata locului, ceea ce ne asigura o reusita deplina evitandu-se astfel neajunsurile transportului si valorificand prefect particularitatile locului.
  8. Șemineele cu foc deschis sunt șeminee greu de realizat si nu se pot amplasa oriunde mai ales daca casa este deja construita. In acest caz, noi nu facem compromisuri.
  9. Șemineele cu focar din fonta sau din otel (cu geam in fata) sunt mai sigure, incalzesc un volum de aer mult mai mare, sunt mai sigure in exploatare si mult mai usor de intretinut.
  10. Oricare ar fi optiunile dumneavoastra, noi le vom respecta pentru ca la noi mai este valabila regula "Clientul nostru, stapanul nostru", dar sa nu uitati niciodata ca nu este bine sa te joci cu focul.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa cititi interviul despre șeminee

Cum comand?